Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Villamosmérnöki és Informatikai Kar 

A legjobbak választása!

Bemutatkozunk a középiskolásoknak és szüleiknek

BME VIK Nyílt Napok

2021-ben ismét online térbe költözött a BME Nyílt Nap. Sőt, nyílt hetet tartottunk, változatos előadásokkal, programkínálattal! 

Programok


November 26. – péntek

16:00 Tevesz Gábor: Ismerkedj meg karunkkal(YouTube felületen) – Nézd vissza a tájékoztatót!

17:00 Dudás Levente: Zsebműholdak a Műegyetemen (előadás, Teams felületen) – A program véget ért, köszönjük a részvételt!

18:00- 19:00 Hallgatói fogadóóra – Kérdezz tőlünk bátran, hallgatóink várnak tematikus csetszobáinkban!
Köszönjük, hogy eljöttetek csetszobáinkba! Jövő héten minden este 18.00-tól fogadóórát tartanak hallgatóink, ahol szívesen látnak minden érdeklődőt!

November 29. – hétfő

16:00 Programajánló ínyenceknek! Digitális jegybankpénz és blokklánc alapú ipari innováció szimpozium – Részletek itt!

16:30 Gémesi Zsolt: Valósítsd meg álmaidat – Startup lehetőségek a Műegyetemen (előadás, Teams felületen) – A program véget ért, köszönjük a részvételt!

17:00 Sőrés Péter Márk: Elszabadult energiaárak – válság és lehetőség (előadás, Teams felületen) – A program véget ért, köszönjük a részvételt!

18:00- 19:00 Hallgatói fogadóóra – Kérdezz tőlünk!  – Köszönjük, hogy eljöttetek csetszobánkba!


November 30. – kedd

17:00 Bacsárdi László: Kalandozások a kvantuminformatikában (előadás, Teams felületen) – A program véget ért, köszönjük a részvételt!  Itt visszanézhető az előadás!

18:00- 19:00 Hallgatói fogadóóra – Kérdezz tőlünk!  – Köszönjük, hogy eljöttetek csetszobánkba!


December 1. – szerda

17:00 Csurgai-Horváth László: Az űripar kihívásai – űrmérnökök a Műegyetemen (előadás, Teams felületen) – A program véget ért, köszönjük a részvételt! Itt visszanézhető az előadás!

18:00- 19:00 Hallgatói fogadóóra – Kérdezz tőlünk! – Köszönjük, hogy eljöttetek csetszobánkba! 


December 2. – csütörtök

17:00 Buttyán Levente: Vírussal fertőzött kütyük, távolról irányított autók, összeomló ipari rendszerek — Biztonsági kihívások az Internet-of-Things világában (előadás, Teams felületen) – A program véget ért, köszönjük a részvételt! Itt visszanézhető az előadás!

18:00- 19:00 Hallgatói fogadóóra – Kérdezz tőlünk! – Köszönjük, hogy eljöttetek csetszobánkba!


December
3. – péntek

17:00 Videóajánló: Lányok a Műegyetemen – Beszélgetés VIK-es hallgatóinkkal (YouTube felületen)Visszanézheted ide kattintva

17:30 Tevesz Gábor: Középiskola-egyetem átmenet (YouTube felületen) – Visszanézheted ide kattintva

18:00- 19:00 Hallgatói fogadóóra – Kérdezz tőlünk! – Köszönjük, hogy eljöttetek csetszobánkba! Hasonló beszélgetős alkalmon találkozunk a januári educatio kiállításon!

A honlapot szerkeszti: BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar Dékáni Hivatal. A honlappal kapcsolatos probléma esetén írjon az info@vik.bme.hu címre.